Προσφορά ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ) Μεγαλύτερη προβολή

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ)

81137026

Νέο προϊόν

21,33 € με Φ.Π.Α

-10%

23,70 € με Φ.Π.Α

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ 978-960-493-184-2

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται στους μαθητές που επιθυμούν να εισαχθούν στις Οικονομικές Σχολές (Σχολές του 5ου Επιστημονικού Πεδίου) και γράφτηκε για να καλύψει τις ανάγκες τους στο, με αυξημένη βαρύτητα και συντελεστή 1.3, μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν όλες τις πλευρές της Οικονομικής Επιστήμης που περιλαμβάνονται στην ύλη, ώστε να αντεπεξέλθουν με απόλυτη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.Ο μαθητής που έχει στα χέρια του αυτό το βιβλίο μπορεί να εμβαθύνει στις οικονομικές έννοιες, να χρησιμοποιήσει τη, με επιστημονικό και κωδικοποιημένο τρόπο ορισμένη, μεθοδολογία αντιμετώπισης οικονομικών προβλημάτων, να επιλέξει μέσα από ποικιλομορφία και πολλαπλότητα εφαρμογών, να αντιμετωπίσει συνδυαστικά και πρωτότυπα ερωτήματαστα νέα μοντέλα ασκήσεων.

Το βιβλίο γράφτηκε με βάση τις αρχές της διδακτικής και παιδαγωγικής επιστήμης και την επιστημονική πληρότητα και αυστηρότητα που απαιτεί η οικονομική γνώση. 'Αλλωστε σε αυτό αποτυπώνεται η εμπειρία και η ωριμότητα των συγγραφέων για πάνω από μια δεκαετία στη συγγραφή σχολικών βοηθημάτων. Περιλαμβάνει, δε, το βιβλίο αυτό θέματα που αναβαθμίζουν σημαντικά την προηγούμενη έκδοση.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: