Προσφορά Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον - β’ τεύχος Μεγαλύτερη προβολή

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον - β’ τεύχος

81138017

Νέο προϊόν

17,91 € με Φ.Π.Α

-10%

19,90 € με Φ.Π.Α

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ -978-960-493-373-0

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συγγραφείς: Κοψίνης ΙωάννηςΝτζιός ΚωνσταντίνοςΣταυρόπουλος Σταύρος

Το παρόν τεύχος, εναρμονισμένο πλήρως με το νέο Πρόγραμμα Σπουδών 2015-2016, αποτελεί μια λογική και φυσική συνέχεια του πρώτου τεύχους. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μεθοδολογία αντιμετώπισης προβλημάτων, η οποία επιτυγχάνεται με την επίλυση και τον εκτενή σχολιασμό προσεκτικά επιλεγμένων θεμάτων.

Η ύλη που καλύπτει περιλαμβάνει όλες τις δομές δεδομένων (πίνακες, στοίβα, ουρά, δέντρα, λίστες και γράφοι), τα υποπρογράμματα, το θεωρητικό κεφάλαιο «Εισαγωγή στον προγραμματισμό» καθώς και μια διεξοδική μελέτη της «Ανάλυσης των αλγορίθμων» συνοδευόμενη με αναλυτικά λυμένα παραδείγματα και ασκήσεις.

Στα τελευταία δύο κεφάλαια ο μαθητής αλλά και ο εκπαιδευτικός θα βρουν μια συλλογή από πρωτότυπες επαναληπτικές ασκήσεις και προβλήματα, τα οποία, μαζί με επιλεγμένα θέματα πανελληνίων, καλύπτουν πλήρως την εξεταστέα ύλη του μαθήματος. Οι απαντήσεις του συνόλου των προς λύση θεμάτων είναι δοσμένες αναλυτικά και σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται και από επεξηγηματικά σχόλια.

Επιπλέον, στο τέλος του βιβλίου βρίσκονται συγκεντρωμένες, υποδειγματικά γραμμένες λύσεις για όλες τις δραστηριότητες του Τετραδίου του Μαθητή. Διάφορα χρήσιμα στοιχεία που αφορούν στο συγκεκριμένο βιβλίο και γενικότερα στο μάθημα της Α.Ε.Π.Π. μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.algorithmoi.com

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: