Τρόποι πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την πληρωμή των παραγγελιών σας υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

1. Αντικαταβολή (ΕΝΕΡΓΗ).

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον κόστος.

2. Κατάθεση σε τράπεζα (ΕΝΕΡΓΗ)

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της ALPHABANK

Δικαιούχος: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΑΪΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΦΜ: 045960610 (ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων)

IBANGR60 0140 1690 1690 0200 2009 736

Μετά την κατάθεση πρέπει απαραίτητα να σταλεί FAX της απόδειξης κατάθεσης στο: +30 210 2619718 ή mail στο info@aabooks.gr. Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον καταθέτη. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής ενεργοποιείται η παραγγελία σας.

Για κατάθεση από το εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 26 19 718 ή στείλτε email στο info@aabooks.gr

3. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Αν θέλετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον τραπεζικών συναλλαγών της ALPHABANK. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή DINERS έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ALPHABANK δίνοντας εσείς ο ίδιος εντολή για χρέωση της κάρτας σας χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία σας στο Βιβλιοπωλείο μας. εντολή πληρωμής διαβιβάζεται σε μας και η συναλλαγή ολοκληρώνεται μόνο εφ’ όσον εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 4. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.


Follow us: