Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Eκδότης της ιστοσελίδας και των όρων χρήσης της η Ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΪΝΗΣ» η οποία εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 5, με Α.Φ.Μ. 045960610, Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.
Τηλέφωνο: 210- 2619718 (ΔΕΥΤ ΤΕΤ ΣΑΒ 9.00-15.00 – ΤΡ-ΠΕΜ- ΠΑΡ 9.00-21.00)
Διευθυντής έκδοσης Αριστοτέλης Σαΐνης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Σκοπός της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα www.aabooks.gr είναι σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσφέρει βιβλία, χαρτικά και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου για λιανική πώληση σε χρήστες του διαδικτύου. Η χρήση της σελίδας από επισκέπτες διέπεται από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

2. Προσωπικά Στοιχεία και Cookies

Η αυτόματη επεξεργασία πληροφοριών, υπόκειται στις νόμιμες διατάξεις. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από την ιστοσελίδα επεξεργάζονται και αποθηκεύονται σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

3.1. Ιστοσελίδα

Η σελίδα και κάθε λογισμικό που χρησιμοποιεί, μπορεί να περιέχει πληροφορίες που προστατεύονται από το Νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των αρχείων της (εικόνες, ήχοι, κείμενα, γραφικά, διαγράμματα, κοκ), όπως και το λογισμικό, οι βάσεις δεδομένων και τα ενημερωτικά κείμενα, είναι ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας, και δεν παρέχεται στους χρήστες του διαδικτύου κανένα άλλο δικαίωμα χρήσης εκτός από αυτό της ανάγνωσης. Η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου κάθε μορφής επιτρέπεται μόνο για ιδιωτική χρήση.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η χρήση αντιγράφων της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η τροποποίηση, η συναρμολόγηση, η μετάφραση (εκτός για τις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο), η πώληση, η εκχώρηση, η η μεταβίβαση κάθε μορφής των δικαιωμάτων που συνδέονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επίσης απαγορεύεται η τροποποίηση του Περιεχομένου ή του Λογισμικού, μέρους ή ολόκληρου με σκοπό την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται στον Επισκέπτη από την ιστοσελίδα γι’ αυτό το σκοπό.

3.2. Εμπορικά σήματα

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα κατέχει το εμπορικό σήμα και τα λογότυπά του για την Ελλάδα. Ο χρήστης του Διαδικτύου αναγνωρίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστοσελίδας σχετικά με τα εμπορικά της σήματα και του απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε χρήση, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει δυσμενώς τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όλα τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα, ανήκουν σε συνεργάτες, εκδότες, προμηθευτές ή παρόχους υπηρεσιών. Κάθε χρήση αυτών των εμπορικών σημάτων ή/και άλλου περιεχομένου υπόκειται σε αδειοδότηση από την Ιστοσελίδα ή τον εκάστοτε κάτοχο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

3.3.Υπερσυνδέσεις

H Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις σε άλλες πηγές του διαδικτύου. Η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα και το περιεχόμενό τους, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λοιπές πληροφορίες σε τέτοιου είδους εξωτερικές σελίδες ή πηγές. Επίσης η ιστοσελίδα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους, βλάβη ή απώλεια, η οποία προκύπτει από το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και γενικά τη χρήση εξωτερικών σελίδων ή πηγών.

Η δημιουργία συνδέσμων καθώς και η χρήση της διαμόρφωσης της Ιστοσελίδας και κάθε στοιχείου της απαιτεί έγκριση. Η Ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την αφαίρεση σύνδεσης η οποία δεν έχει εγκριθεί και να ζητήσει αποζημίωση για ζημιά που έχει προκληθεί από τη σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες.

4. Συμπεριφορά Επισκέπτη

Ο επισκέπτης πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σεβόμενος τα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας απαγορεύεται να στέλνει emails να ανεβάζει ή να μεταδίδει περιεχόμενο που θα μπορούσε να προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του για την προσωπική του εικόνα ή θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό ή αποδοκιμαστέο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Απαγορεύεται να στέλνει emails να ανεβάζει ή να μεταδίδει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση και κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό («junk mail», «spam»). Απαγορεύεται να στέλνει emails να ανεβάζει ή να μεταδίδει με οποιοδήποτε τρόπο υλικό που περιέχει ιούς, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να καταστρέφουν ή να περιορίζουν τη λειτουργικότητα του λογισμικού, του εξοπλισμού ή του δικτύου τηλεπικοινωνίας. Απαγορεύεται να προσπαθήσει να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρήστη, του παρόχου ή του δικτύου, εκθέτοντας την ιστοσελίδα σε ιούς ή δημιουργώντας κορεσμό στον διακομιστή. Απαγορεύεται να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες, σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση. Απαγορεύεται να επιχειρήσει να διερευνήσει την ευπάθεια του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσει την ασφάλεια ή τα μέτρα ταυτοποίησης χωρίς εξουσιοδότηση. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει ταυτότητα άλλου χρήστη. Απαγορεύεται να αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να υποκινήσει κάποιο άλλο πρόσωπο σε παράνομη ή άλλου είδους δραστηριότητα που προσβάλει τα δικαιώματα της Ιστοσελίδας, των προμηθευτών της, των εταίρων και διανομέων της, των διαφημιστών της και κάθε άλλου επισκέπτη. Απαγορεύεται να μεταφέρει και μεταδώσει (με πρόθεση) οποιαδήποτε πληροφορία ή λογισμικό που δημιουργήθηκε από την Ιστοσελίδα συγκεκριμένα για τρίτες χώρες ή για αλλοδαπούς και να παραβιάσει έτσι την εθνική ή διεθνή νομοθεσία.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας συμφωνεί να συμμορφώνεται με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς που διέπουν τη συμπεριφορά του στο διαδίκτυο καθώς και το αποδεκτό περιεχόμενο. Η Ιστοσελίδα μπορεί να τερματίσει το δικαίωμα χρήσης της σε κάποιο επισκέπτη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή να εμποδίσει τη χρήση υπηρεσιών της για κάθε παραβίαση των Όρων Χρήσης. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης για βλάβες που θα υποστεί, ως αποτέλεσμα μη συμμόρφωσης του επισκέπτη με τους Όρους Χρήσης της.

5. Ευθύνη

Ο επισκέπτης πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σεβόμενος τα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.

5.1.Πρόσβαση και λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας

Ο επισκέπτης είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέσων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας που επιτρέπουν την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και τις ικανότητες και τη γνώση χρήσης του διαδικτύου και πρόσβασης στην Ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για χρεώσεις σύνδεσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα

Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί αυτή την ιστοσελίδα με δική του ευθύνη. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιουδήποτε είδους βλάβες μπορεί να προκληθούν μετά από μη εγκεκριμένη χρήση. Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε είδους πιθανές άμεσες ή έμμεσες βλάβες οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία, η προέλευση, ή φύση και οι συνέπειες χωρίς περιορισμό σε δαπάνες που προκύπτουν από την αγορά των προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας απώλειες ή κέρδη πελατών, πληροφοριών ή άλλου είδους απωλειών που μπορεί να προκύψουν από την πρόσβαση ή μη της ιστοσελίδας ή από την εφαρμογή κάθε είδους πληροφορίας που αποκτάται άμεσα ή έμμεσα από αυτή.

5.2.Περιορισμός Ευθύνης

Η Ιστοσελίδα διαθέτει επίσης περιεχόμενο τρίτων καθώς και συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες. Η Ιστοσελίδα δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, η Ιστοσελίδα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους ζημιά ή βλάβη, που τυχόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών.

Η Ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακεραιότητα, τη συνάφεια, την ακρίβεια, τη μη παραβατικότητα, τη διαθεσιμότητα, την αξιοπιστία και την πληρότητα των πληροφοριών, των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, αλλά ούτε και σχετικά με την καταλληλότητα της εφαρμογής που σχεδίασε ο επισκέπτης. Κάθε αξίωση επισκέπτη εναντίον της Ιστοσελίδας θα πρέπει να διατυπωθεί μέσα στον πρώτο (1) μήνα της εμφάνισης του αντικειμένου αξίωσης.

6. Γενικά

6.1.Τροποποιήσεις

Η Ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Για να μείνετε ενήμεροι για κάθε πιθανή τροποποίηση, η Ιστοσελίδα θα συνιστούσε στον επισκέπτη να ξαναδιαβάζει αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης τακτικά και πριν την χρήση της ιστοσελίδας.

6.2. Εγκυρότητα

Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης είναι άκυρος, είτε λόγω αλλαγών στη νομοθεσία, είτε λόγω δικαστικής απόφασης, αυτό δεν έχει καμία συνέπεια για την εγκυρότητα των λοιπών Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης.

6.3. Ισχύων Νόμος

Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο.Κάθε διαφορά σχετικά με την ύπαρξη, την ερμηνεία, την εκτέλεση ή την παραβίαση των όρων συνεργασίας μεταξύ της ιστοσελίδας και του επισκέπτη η πελάτη, θα υπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210-2619718 (ΔΕΥΤ ΤΕΤ ΣΑΒ 9.00-15.00 – ΤΡ-ΠΕΜ- ΠΑΡ 9.00-21.00)


Follow us: