Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Α. Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται, φυσικά, καθόλου έξοδα αποστολής.

 

Β. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (Το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ συνεργάζεται με το πυκνό δίκτυο καταστημάτων της ELTA COURIER).

 

Έξοδα αποστολής

 

Για αποστολές παραγγελιών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, συνολικής αξίας αγοράς 20 ευρώ και πάνω, δεν γίνεται καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, χρεώνεστε μόνο την αξία των βιβλίων ή των προϊόντων που επιλέξατε στις τιμές του βιβλιοπωλείου μας.

Όλες οι αγορές έχουν δωρεάν μεταφορικά.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή με αντικαταβολή.

Δεν χρεώνονται έξοδα συσκευασίας.

 

Οι αποστολές εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο εξωτερικού της ELTA CΟURIER [βλ.εδώ]. Για παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό, θα πρέπει πάντα να προηγείται ηλεκτρονική αλληλογραφία για τον προσδιορισμό (όγκος και βάρος) του κόστους μεταφοράς των εμπορευμάτων.

 

 

Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες μέρες εφ’ όσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος μπορεί να παραταθεί έως 2 μέρες αν πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή. Σε περίπτωση εξαντλημένων ή προσωρινά μη διαθέσιμων προϊόντων ενημερώνεστε άμεσα για τη διαθεσιμότητα.

 

Η παράδοση με courier για αποστολή εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα αποστολής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατά κανόνα την επόμενη ή μεθεπόμενη της αποστολής. Η παράδοση σε απομακρυσμένες ηπειρωτικές ή νησιωτικές περιοχές γίνεται συνήθως 2- 4 μέρες μετά την αποστολή.

 

Οι ταχυδρομικές αποστολές προς το εξωτερικό και οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται και από τους χρόνους των ταχυδρομείων της χώρας προορισμού και δεν μπορούν να προσδιοριστούν ακριβώς.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα (tracking) παρακολούθησης της αποστολής. 


Follow us: