Προσφορά ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ-Γ.ΣΑΚΕΛ Μεγαλύτερη προβολή

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ-Γ.ΣΑΚΕΛ

81133014

Νέο προϊόν

15,93 € με Φ.Π.Α

-10%

17,70 € με Φ.Π.Α

Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ -ISBN: 978-960-449-867-3

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει όχι μόνο να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να απαντούν ορθά στις ποικίλες γλωσσικές ασκήσεις και ερωτήσεις πάνω στα ρητορικά κείμενα που διδάσκονται στη θεωρητική κατεύθυνση της Β' Λυκείου, αλλά και να προετοιμάσει επαρκώς για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών αυτούς που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε θεωρητικές πανεπιστημιακές σχολές.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο αυτό περιέχονται τα ακόλουθα:

Το πρωτότυπο κείμενο των διδασκόμενων παραγράφων από τα Ρητορικά Κείμενα (α. Λυσίου Υπέρ Μαντιθέου, β. Δημοσθένους Υπέρτης Ροδίων Ελευθερίας και γ.Ισοκράτους Περί Ειρήνης). Μετάφραση των κειμένων αυτών. Γλωσσικές ασκήσεις και ερωτήσεις στο κείμενο. Αδίδακτο κείμενο από εξετάσεις των τελευταίων οκτώ ετών. Μετάφραση του αδίδακτου αυτού κειμένου και απαντήσεις σ' όλες τις γλωσσικές του ερωτήσεις και ασκήσεις. Παρουσίαση και ανάπτυξη θεμάτων Γραμματικής. Παρουσίαση και ανάπτυξη θεμάτων Συντακτικού. Λεξιλογικά και σημασιολογικά θέματα.

Οι απαντήσεις στις ασκήσει βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου. Η παρούσα εργασία πιστεύουμε ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικό βοήθημα για τους μαθητές της Β' Λυκείου, και ιδιαίτερα για εκείνους που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις των θεωρητικών σχολών.

20 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: