Προσφορά Ιστορία του αρχαίου κόσμου Μεγαλύτερη προβολή

Ιστορία του αρχαίου κόσμου

81131100

Νέο προϊόν

12,87 € με Φ.Π.Α

-10%

14,30 € με Φ.Π.Α

Α ΛΥΚΕΙΟΥ-ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ-9789605667276

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συγγραφείς: Αγαθοκλής Αζέλης, Γαβρίλης Λαμπάτος

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει στη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Α’ Λυκείου στο μάθημα της Ιστορίας. Προσαρμοσμένο στις νέες διδακτικές ανάγκες και το νέο πλαίσιο αξιολόγησης, αποτελεί μια συγκροτημένη πρόταση για τη διδασκαλία και την εξέταση του μαθήματος.

Συγκεκριμένα, κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει: • Περιληπτική απόδοση του αντίστοιχου κεφαλαίου του σχολικού βιβλίου • Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου • Συμπληρωματικές ερωτήσεις κλειστού τύπου • Αξιοποίηση με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων των ιστορικών πηγών του σχολικού βιβλίου • Αξιοποίηση με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων συμπληρωματικών ιστορικών πηγών Επίσης, στο βιβλίο περιλαμβάνεται χωριστή ενότητα με οδηγίες – μεθοδολογία και παραδείγματα προσέγγισης των ιστορικών πηγών.

Στο τέλος, δίνονται κριτήρια αξιολόγησης τα οποία ευθυγραμμίζονται στο νέο πνεύμα των εξετάσεων. Σε αυτά περιλαμβάνονται ερωτήσεις από την Τράπεζα Θεμάτων. Ακολουθούν οι απαντήσεις στις συμπληρωματικές ερωτήσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: