Προσφορά Φυσική με Πειράματα-Αντ. Σαρρηγιάνης Μεγαλύτερη προβολή

Φυσική με Πειράματα-Αντ. Σαρρηγιάνης

81121081

Νέο προϊόν

9,56 € με Φ.Π.Α

-20%

11,95 € με Φ.Π.Α

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΠΑΤΑΚΗΣ-9789601655369

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το βιβλίο περιέχει: - Ερωτήσεις, ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε φύλλο εργασίας. - Θεωρία (για κάλυψη των απαιτούμενων γνωστικών θεμάτων πριν ο μαθητής ασχοληθεί με τα πειράματα. - Μεθοδολογία για την επεξεργασία των πειραματικών δεδομένων. - Έξι ανακεφαλαιωτικά - επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης για την τελική προετοιμασία πριν από τις εξετάσεις.

- Σε κάθε ένα από τα δώδεκα φύλλα εργασίας υπάρχει το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι "Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ", το οποίο έχει επινοηθεί από το συγγραφέα με στόχο να γίνει η συγκεκριμένη διδασκαλία ομαδοσυγκεντρωτική, πιο ελκυστική και αποδοτικότερη. - Αναλυτικές, ενδεικτικές απαντήσεις των φύλλων εργασίας του σχολικού βιβλίου.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνονται αναλυτικές λύσεις όλων των ερωτήσεων, ασκήσεων και κριτηρίων αξιολόγησης. - Διευθύνσεις στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες και για άλλα πειράματα.

-Προσθήκη 3 εργαστηριακών ασκήσεων απο τον αντίστοιχο οδηγό της Β΄ Γυμν. με την μορφή ένθετου , 40σελ.( ΒΚΜ : Ε09536 ) σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας , ¨Ερευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2016-2017 .Το ένθετο διανέμεται δωρεάν με το αντίστοιχο βιβλίο ( ΒΚΜ : 09536 )

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: