Προσφορά ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ TO ΛΥΚΕΙΟ- Σ.ΚΟΥΤΡΑΣ Μεγαλύτερη προβολή

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ TO ΛΥΚΕΙΟ- Σ.ΚΟΥΤΡΑΣ

81131021

Νέο προϊόν

15,03 € με Φ.Π.Α

-10%

16,70 € με Φ.Π.Α

Α,Β,Γ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ-ISBN: 960-423-054-9

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συγγραφέας: Κούτρας Σπυρίδων Κ.

 

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται με ευσύνοπτο αλλά μεστό τρόπο όλες οι θεματικές ενότητες της Έκφρασης-Έκθεσης και των Θεματικών Κύκλων του Λυκείου.
Για κάθε θεματική ενότητα υπάρχει ένα διάγραμμα στο οποίο με παραστατικό τρόπο και αλληλουχία αναλύεται η κύρια έννοια και αιτιολογούνται εννοιολογικές σχέσεις που θα μπορούσε να ζητηθούν ως θέματα στις εξετάσεις που δίνουν οι μαθητές τόσο στο σχολείο, όσο και για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Υπάρχουν, επίσης, κριτήρια αξιολόγησης –τουλάχιστο ένα για κάθε θεματική ενότητα– με τα οποία ο μαθητής μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις του για ένα θέμα και να ελέγχει το βαθμό αφομοίωσης και εμπέδωσης των γνώσεών του, είτε αυτές αφορούν στο περιεχόμενο των εννοιών είτε στη δομή του λόγου είτε στους εκφραστικούς τρόπους που κάθε φορά χρησιμοποιούνται για τη διατύπωση των νοημάτων με σαφή, πειστικό και καλαίσθητο τρόπο.
Τα κείμενα των κριτηρίων είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Είναι κείμενα πρωτότυπα, σύγχρονα και καλογραμμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και στις δυνατότητες του μαθητή.

 

Λοιπές Πληροφορίες:

KA: 21641 ISBN: 960-423-054-9 Τιμή Βιβλίου: 16,70 Ευρώ Αριθμός Σελίδων: 528 Τύπος Εξωφύλλου: Μαλακό Διαστάσεις: 17Χ24

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: