Προσφορά ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Ν.ΣΑΚΚΟΥ, Α.ΣΤΡΑΤΟΥ Μεγαλύτερη προβολή

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Ν.ΣΑΚΚΟΥ, Α.ΣΤΡΑΤΟΥ

81114011

Νέο προϊόν

11,43 € με Φ.Π.Α

-10%

12,70 € με Φ.Π.Α

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ-978-960-493-200-9 (ΞΕΦΥΛΛΙΖΩ)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Στο δημοτικό οι μαθητές διδάσκονται όλη τη γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας, ενώ στο γυμνάσιο περιορίζεται δραστικά η διδασκαλία της. Συνεπώς, πρέπει ο μαθητής από το δημοτικό να αποκτήσει σωστές βάσεις στην ορθογραφία, τη γραμματική και το συντακτικό, εμπλουτίζοντας παράλληλα το λεξιλόγιό του.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν και να κατανοήσουν πλήρως την ύλη της γραμματικής ακολουθώντας μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο της Γλώσσας.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει:
- αναλυτική θεωρία με παρατηρήσεις και διευκρινίσεις στα πιο δύσκολα σημεία της
- πίνακες κλίσης (π.χ. ουσιαστικών, επιθέτων, αντωνυμιών, ρημάτων κ.λπ.) και παραδείγματα για την εμπέδωση της θεωρίας
- ιδιαίτερες επισημάνσεις σχετικά με την ορθογραφία
- ασκήσεις διάφορων ειδών (π.χ. πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωση κενού, εύρεση σωστού-λάθους κ.λπ.), οι απαντήσεις των οποίων βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου.

Το βιβλίο αυτό βοηθά τους μαθητές να μάθουν και να κατανοήσουν πλήρως τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα που διδάσκονται στη Δ΄ δημοτικού. Το βιβλίο ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει: - Θεωρία με παρατηρήσεις και σημειώσεις στα πιο δύσκολα σημεία της - Παραδείγματα για την εμπέδωση της θεωρίας - Τι πρέπει να προσέχει ο μαθητής σχετικά με την ορθογραφία - Ασκήσεις των οποίων οι απαντήσεις βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου.


Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου: Πατήστε εδώ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: