Λέσχη Ανάγνωσης της Κίχλης (σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Επίκεντρον)

Λέσχη Ανάγνωσης της Κίχλης (σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Επίκεντρον)

Η Κίχλη ανακοινώνει με χαρά την έναρξη λειτουργίας Λέσχης Ανάγνωσης στο καινούργιο της σπίτι και προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους, ανήσυχους αναγνώστες και φανατικούς βιβλιόφιλους να δημιουργήσουμε μαζί μια νέα δυναμική κοινότητα αναγνωστών.

Συντονισμός: Αριστοτέλης Σαΐνης, Γιώτα Κριτσέλη

Αντικείμενο: Οι δια ζώσης συνεδριάσεις της Λέσχης Ανάγνωσης θα εστιάσουν σε αναλυτικές προσεγγίσεις σημαντικών λογοτεχνικών κειμένων με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών. Ανάλογα με το βιβλίο και τον θεματικό κύκλο θα προσκαλούνται συγγραφείς, μεταφραστές ή και ειδικοί μελετητές.

Χώρος και χρόνος διεξαγωγής: Οι συναντήσεις θα διεξάγονται Σάββατο, μία φορά τον μήνα σε ημερομηνία που θα συμφωνείται με τα μέλη, στις 18.00 – 20.00 το απόγευμα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έδρας των εκδόσεων Αριστοτέλους 39 και Ηπείρου, Αθήνα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η εγγραφή των ενδιαφερομένων ως μελών*.

*Θα υπάρξει όριο συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή και και σε μη μέλη με προκράτηση θέσεων. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για εγγραφή, προκράτηση και άλλες πληροφορίες: leschi.kichli@gmail.com

Follow us: