Βιβλιοαπουσίαση ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ (Λεξικό Κόμπων)

Βιβλιοαπουσίαση ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ (Λεξικό Κόμπων)

Το βιβλιοπωλείον ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και το εκδοτικό δίκτυο alpha.fairead.net σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Κομπλεξικό του Αχιλλέα ΙΙΙ Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

ο Αχιλλέας ΙΙΙ, συγγραφέας του βιβλίου «Κομπλεξικό», και ο κιθαρίστας Θέμης Βασιλείου θα βρίσκονται στο βιβλιοπωλείο «Επίκεντρον» για να παρουσιάσουν λήμματα, ποιήματα και παράδοξες ιστορίες, συνοδεία μουσικών αυτοσχεδιασμών, σε μια συνάντηση που οι ίδιοι άλλοτε επιμένουν να αποκαλούν «βιβλιοαπουσίαση» και άλλοτε «κομπλεξικονσέρτο», αποφεύγοντας τον όρο «βιβλιοπαρουσίαση» όπως ο διάβολος το ντιβάνι.

Tι είναι, με λίγα λόγια, το «Κομπλεξικό»: τίποτα λιγότερο από το πιο πρωτότυπο λεξικό που θα διαβάσετε ποτέ στη ζωή σας. Σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται, δεν αποτελεί καταγραφή και ερμηνεία λέξεων από αυτές που συναντά κανείς στην ελληνική γλώσσα, αλλά παρουσιάζει λέξεις τις οποίες ο ίδιος ο συγγραφέας του δημιούργησε αλλά και ερμήνευσε, παίζοντας με τις έννοιες, αναστατώνοντας παγιωμένες αντιλήψεις, σχηματίζοντας ηχητικές ψευδαισθήσεις και σχολιάζοντας τα πάντα με καυστικότητα και χιούμορ διαφόρων αποχρώσεων, με σκοπό να προκαλέσει, να προβληματίσει και να ψυχαγωγήσει.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: https://alpha.fairead.net/komplexiko

βιβλιοπωλείον Επίκεντρον Πέμπτη 2 Νοέμβρη στις 8 το βράδυ

Follow us: