Προσφορά ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΗ- Χ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χ.ΝΑΚΗΣ Μεγαλύτερη προβολή

ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΗ- Χ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χ.ΝΑΚΗΣ

81132011

Νέο προϊόν

17,73 € με Φ.Π.Α

-10%

19,70 € με Φ.Π.Α

Β ΛΥΚ.ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ - 9789604931804 (ΞΕΦΥΛΛΙΖΩ)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό, γραμμένο σύμφωνα με το αναμορφωμένο σχολικό βιβλίο, απευθύνεται στους μαθητές της Β' Λυκείου που θέλουν ένα βοήθημα για την καθημερινή τους μελέτη. Συγχρόνως όμως απευθύνεται σ' εκείνους που επιθυμούν να συμπληρώσουν σε βάθος τις βασικές γνώσεις τους στα Μαθηματικά και να θέσουν έτσι γερές βάσεις για την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις της επόμενης τάξης, που χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Περιέχει:

Τη βασική θεωρία με τα απαραίτητα σχόλια και τις αναγκαίες διευκρινίσεις. Μεθόδους και τεχνικές για τη λύση των ασκήσεων, όπου κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Πολλές υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις, κλιμακούμενης δυσκολίας, καθώς και θέματα με απαιτήσεις. Ασκήσεις για εξάσκηση και προτεινόμενα θέματα σε κάθε ενότητα. Ερωτήσεις κατανόησης που αφορούν τη θεωρία και τις άμεσες συνέπειές της. Επαναληπτικά θέματα για την προετοιμασία των εξετάσεων Μαΐου?Ιουνίου. Τις απαντήσεις και τις υποδείξεις σε όλα τα προτεινόμενα θέματα.

 

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα, το πλήθος και η διάταξη των θεμάτων, σε συνδυασμό με τα διδακτικά σχόλια και τις αναγκαίες μεθοδεύσεις, θα καταστήσουν το παρόν βιβλίο ένα χρήσιμο εργαλείο γνώσης και μελέτης για κάθε μαθητή.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου: Πατήστε εδώ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: