Προσφορά ΑΛΓΕΒΡΑ - Μεγαλύτερη προβολή

ΑΛΓΕΒΡΑ - Χ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χ.ΝΑΚΗΣ

81131205

Νέο προϊόν

20,61 € με Φ.Π.Α

-10%

22,90 € με Φ.Π.Α

Α ΛΥΚΕΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΛΑΣ - ISBN: 978-960-493-509-3

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συγγραφέας: Νάκης ΧρήστοςΣτεργίου Χαράλαμπος

Το βιβλίο αυτό είναι ένα μεθοδικό και πλήρες βοήθημα για την Άλγεβρα Α’ Λυκείου. Με αυτό ο μαθητής θα αποκτήσει βήμα βήμα όλες τις αλγεβρικές και μαθηματικές δεξιότητες που θα του εξασφαλίσουν στέρεα θεμέλια για την ομαλή πορεία του και στις τρεις τάξεις του λυκείου, αλλά και για την απόκτηση κριτικής σκέψης, ανεξάρτητα από τις σπουδές που θα θελήσει να ακολουθήσει.

Περιέχει: Τη βασική θεωρία με σχόλια ή διευκρινίσεις. Μεθόδους και τεχνικές για τη λύση των ασκήσεων. Υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις, κλιμακούμενης δυσκολίας, καθώς και θέματα με απαιτήσεις. Ασκήσεις για εξάσκηση και προτεινόμενα θέματα σε κάθε ενότητα. Ασκήσεις που απευθύνονται σε μαθητές με κλίση στα μαθηματικά και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Επαναληπτικές ενότητες. Διαγωνίσματα ανά κεφάλαιο και γενικά διαγωνίσματα στο τέλος του βιβλίου. Επαναληπτικά θέματα θεωρίας και ασκήσεις για την άριστη οργάνωση της επανάληψης πριν από τις εξετάσεις. Απαντήσεις και υποδείξεις σε όλα τα προτεινόμενα θέματα. Θέματα της Τράπεζας Θεμάτων με αναλυτικές λύσεις. Λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us: