Προσφορά ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ τ.Β -Σ.ΚΟΥΤΡΑΣ,Υ.ΖΟΥΡΟΥΔΗ Μεγαλύτερη προβολή

ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΜΟΣ Β -Σ.ΚΟΥΤΡΑΣ,Υ.ΖΟΥΡΟΥΔΗ

81135023

Νέο προϊόν

12,33 € με Φ.Π.Α

-10%

13,70 € με Φ.Π.Α

Γ ΛΥΚ.ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ -ISBN: 9789604606395

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσπάθεια προσέγγισης και αντιμετώπισης των πολλαπλών απαιτήσεων που έχει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκθεσης-Έκφρασης).

Στόχος του είναι να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί με επιτυχία τόσο στις σχολικές εργασίες και ασκήσεις όσο και στις εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο.

Περιέχει αναλυτική θεωρία για τη δομή και την οργάνωση του λόγου και είκοσι τέσσερις θεματικές ενότητες κατάλληλα διαρθρωμένες, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που αναλύονται σ' αυτές.

Κάθε ενότητα χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο αναλύονται οι έννοιες και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις έννοιες αυτές. Στο δεύτερο παρατίθενται κατάλληλα - από άποψη μορφής και περιεχομένου - κείμενα, ώστε ο μαθητής να έρθει σε επαφή με τον προβληματισμό της ελληνικής και ξένης διανόησης και να εξοικειωθεί με τον καλό λόγο. Στο τρίτο μέρος υπάρχουν Κριτήρια Αξιολόγησης για τον έλεγχο των αποκτημένων γνώσεων και την καλύτερη αφομοίωση της ύλης.

Στο τέλος του βιβλίου δίνεται Λεξιλόγιο όρων και φράσεων που υπάρχουν στις ενότητες, καθώς και οι Απαντήσεις στα Κριτήρια Αξιολόγησης.

Follow us: